Home TOP NEWS Ανακοίνωση OmonoiaNews: Νέα εποχή στην Πράσινη ενημέρωση σας

Ανακοίνωση OmonoiaNews: Νέα εποχή στην Πράσινη ενημέρωση σας


Το OmonoiaNews θα είναι πλέον παρόν σε όλους τους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ζωντανή ηχητική κάλυψη

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους αναγνώστες μας ότι έχουμε εξασφαλίσει τα δικαιώματα από την ΚΟΠ για την Ζωντανή Διαδικτυακή Ηχητική Μετάδοση όλων των αγώνων, εντός και εκτός έδρας, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-20.

Θέλοντας να είμαστε απόλυτα τυπικοί αποταθήκαμε μέσω επιστολής στην ΚΟΠ, η ομοσπονδία ανταποκρίθηκε άμεσα και πλέον πέραν από αναγνώστες του omonoianews θα είσαστε και… ακροατές στους αγώνες της ομάδας μας.

Η ιστοσελίδα μας, σε τεχνικό επίπεδο, είναι πανέτοιμη ενώ ήδη προχωρήσαμε στην πρωτοποριακή αυτή κίνηση για τα Κυπριακά δεδομένα στους τρεις πρόσφατους φιλικούς αγώνες που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ επί Κυπριακού εδάφους με Ανόρθωση (ΓΣΠ), ΑΕΛ (Τσίρειο) και Νέα Σαλαμίνα (Αμμόχωστος) με πολύ μεγάλη μάλιστα ανταπόκριση/ακροαματικότητα.

Θα είμαστε λοιπόν παρόντες πλέον σε όλα τα γήπεδα, εντός και εκτός, στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, για να σας μεταφέρουμε ηχητικά την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στους αγώνες της καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Συντονιστείτε μαζί μας!