Home TOP NEWS Χρειάζονται ισορροπημένες αντιδράσεις…

Χρειάζονται ισορροπημένες αντιδράσεις…


Θετικό πρόσημο άφησε η ΟΜΟΝΟΙΑ στα αποκαλυπτήρια της προς τον κόσμο, στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στην Ανόρθωση. Πέραν της καλής απόδοσης, η ομάδα μας παρουσίασε και κάποιες αδυναμίες, ωστόσο είναι φυσιολογικό μιας και είμαστε ακόμη στην αρχή. Όπως συνηθίζουμε να λέμε, πρέπει να διαχειριζόμαστε την όποια κατάσταση με ισορροπία στις αντιδράσεις μας. Έτσι και τώρα.

Υπάρχουν γενικώς και παραδοσιακά δύο τάσεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η υπεραισιόδοξη και η κατάμαυρη. Αυτή τη στιγμή λοιπόν δεν χρειαζόμαστε ούτε διθυράμβους, γιατί δεν πετύχαμε και τίποτα, ούτε όμως ηττοπάθεια και μηδενισμό της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών στο φιλικό και την πολύ καλή εικόνα που έδειξαν. Με την παρουσία τους κόντρα στην Ανόρθωση έδωσαν λόγους για τους οποίους μπορούμε να αισιοδοξούμε για το μέλλον, ωστόσο φάνηκε ότι χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά να γίνει μέχρι να φτάσουμε τα επιθυμητά επίπεδα.

Χωρίς μεγάλα λόγια λοιπόν, αναμένουμε ακόμη καλύτερη εικόνα από την ομάδα μας στα εναπομείναντα φιλικά, ούτως ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.