Home TOP NEWS Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ειδικά σε αυτή τη φάση

Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ειδικά σε αυτή τη φάση


Η Νέα Σαλαμίνα είναι η αντίπαλος της ομάδας αυτή την εβδομάδα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μια ομάδα που πέρσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη και υπάρχει ένα ερωτηματικό φέτος κατά πόσο θα έχει ανάλογη πορεία.

Όπως και να ‘χει όμως, είναι σαφώς υποδεέστερη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και οπωσδήποτε δεν ορίζει αυτή τον νικητή του Σαββατιάτικου ματς. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει ήσυχο απόγευμα. Ειδικά στη φάση που είμαστε, καλά κάνουμε τα ξέγνοιαστα Σαββατοκύριακα να τα ξεχάσουμε και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Εξάλλου η Νέα Σαλαμίνα είναι μια ομάδα που πέρσι μας ντρόπιασε αρκετές φορές και το παιχνίδι χρήζει από μόνο του μεγάλης προσοχής.

Εύκολοι αντίπαλοι δεν υπάρχουν. Όλες οι ομάδες όταν παίζουν κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ειδικά στο ΓΣΠ, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, θέλουν να λάμψουν. Η Νέα Σαλαμίνα θα αμυνθεί σθεναρά και θα ψάξει στην κόντρα να πληγώσει την ομάδα μας. Και αν της το επιτρέψει θα το κάνει, όπως κάθε αντίπαλος.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί λοιπόν το ματς, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσει δικαιώματα η ομάδα μας με την απόδοση μας.