Home TOP NEWS Επιμένουν στην Ελλάδα για Μαυρία

Επιμένουν στην Ελλάδα για Μαυρία


Δημοσίευμα της αθλητικής ιστοσελίδας sdna κάνει αναφορά στα… θέλω της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Χάρη Μαυρία λέγοντας ότι στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μία τέτοια λύση είναι ιδανική.

Το δημοσίευμα:

Το όνομα του Χάρη Μαυρία είναι ένα από εκείνα που κυκλοφορούν στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες.

Πηγές με προέλευση την Κύπρο φέρνουν το «τριφύλλι» να εξετάζει την προοπτική απόκτησης του 25χρονου ποδοσφαιριστή από την Ομόνοια για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, θέση όπου έχει καθιερωθεί να αγωνίζεται τελευταία χρόνια ο άλλοτε παίκτης των «πρασίνων».

Ο Μαυρίας μετακόμισε στο «νησί της Αφροδίτης» τον περασμένο Γενάρη, αποτελώντας προσωπική επιλογή του τότε τεχνικού της Ομόνοιας, Γιάννη Αναστασίου.

Ο Έλληνας κόουτς δεν βρίσκεται πλέον στον πάγκο της κυπριακής ομάδας, με τον Νορβηγό Χένινγκ Μπεργκ να τον διαδέχεται και να δείχνει πως εμπιστεύεται περισσότερο για το δεξί άκρο της άμυνας τον Πορτογάλο μπακ, Ζοέλ Περέιρα.

Κυπριακής πηγές μετέφεραν στο SDNA πως στην Ομόνοια θα έμπαιναν στη διαδικασία να συζητήσουν προτάσεις για την πώληση του Μαυρία, ακόμα και με ένα χαμηλό αντίτιμο κι αρκετά πιο χαμηλά από τα 100 χιλιάρικα.

Κάτι που ασφαλώς και βολεύει τον («μνημονιακό») Παναθηναϊκό, απ΄την στιγμή που αποφασίσει να περάσει στο…παρασύνθημα για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού.

Ο Μαυρίας έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι το 2021, με ετήσιες αποδοχές κοντά στις 150.000 ευρώ. Χρήματα που δεν ξεφεύγουν σε καμία περίπτωση απ΄τα οικονομικά «κυβικά» του Παναθηναϊκού.

Όσο για τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή;

Δεν «καίγεται» να συνεχίσει στο κυπριακό πρωτάθλημα και δεν αντιμετωπίζει αρνητικά την προοπτική της επιστροφής στην ομάδα που «έφτιαξε» το όνομά του και έχει πάντα στην καρδιά του.