Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επίτιμο μέλος ο Σταύρος Παπασταύρου (PHOTOS)

Επίτιμο μέλος ο Σταύρος Παπασταύρου (PHOTOS)


Ο όμιλος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακήρυξε τον Σταύρο Παπασταύρου επίτιμο μέλος του συνδέσμου.

Η ανακοίνωση:

«Συνάντηση με τον κ. Σταύρο Παπασταύρου είχε το ΔΣ του Ομίλου μας, στην οποία συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη συνεργασία της ομάδας μας με τον Όμιλο, ενώ επιφυλάξαμε και μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη στον Πρόεδρο!

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ανακηρύξαμε τον κ. Παπασταύρου ως επίτιμο μέλος του Ομίλου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μια τιμητική διάκριση που πρώτη φορά δίνουμε από την ημέρα ίδρυσης του Ομίλου!

Η επίσημη ανακήρυξη θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση που θα διοργανώσουμε σε μεταγενέστερο στάδιο με την παρουσία των μελών του Ομίλου.

«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την απόφασή σας για ανάληψη της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την πολυτιμότατη προσφορά και αγάπη που δείξατε στο Σωματείο μας σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, καθώς και για την στήριξή σας στον Όμιλό μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλοντας να σας εκφράσει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη, σας ανακοινώνει την απόφασή του για ανακήρυξή σας σε ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ του Ομίλου Παλαιμάχων ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Σας ευχαριστούμε θερμά» αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή που παρέδωσε ο Όμιλος στον κ. Παπασταύρου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για αυτήν την μεγάλη τιμή και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ότι χρειαστεί να κάνουμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα το κάνουμε»

ΕΠΙΤΙΜΟ μέλος ο Παπασταύρου/ΔΗΛΩΣΗ

ΕΠΙΤΙΜΟ μέλος ο Παπασταύρου/ΔΗΛΩΣΗ

ΕΠΙΤΙΜΟ μέλος ο Παπασταύρου/ΔΗΛΩΣΗ

ΕΠΙΤΙΜΟ μέλος ο Παπασταύρου/ΔΗΛΩΣΗ

ΕΠΙΤΙΜΟ μέλος ο Παπασταύρου/ΔΗΛΩΣΗ