Home TOP NEWS Η επιτυχία με τα «κλειστά χαρτιά»

Η επιτυχία με τα «κλειστά χαρτιά»


Πολλά ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν για τη θέση του αριστερού μπακ, πριν ακόμη «κλείσει» ο Λέσιακς. Κάποια εξ αυτών ίσχυαν με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είχε επαφή μαζί τους, ενώ με κάποια άλλα όχι. Η ουσία είναι ότι η ομάδα προγραμματισμού πήγε από την… εξωτερική και πήρε τον Τσέχο ποδοσφαιριστή.

Για το θέμα με τις διαρροές και το ντόρο που δημιουργείται στα μέσα γύρω από ένα όνομα, είχαμε αναφερθεί και παλαιότερα, πριν ακόμα ανοίξει η μεταγραφική περίοδος. Πολλές μεταγραφές ενώ φαίνονται τελειωμένες, χαλάνε την τελευταία στιγμή λόγω της διαρροής στα μέσα, με τον ποδοσφαιριστή να αναθεωρεί για όσα συμφώνησε ή άλλη ομάδα να προσπαθεί να κάνει χαλάστρα. Η ομάδα προγραμματισμού μελετούσε καθημερινώς πολλές περιπτώσεις παικτών για την θέση του αριστερού μπακ και ήθελαν να γίνει μια προσεκτική επιλογή. Με τα ονόματα που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας, ήρθαν όντως σε κάποια επαφή, ωστόσο περίμεναν έναν συγκεκριμένο στόχο, αυτόν του Λέσιακς, και στο τέλος επήλθε η συμφωνία.

Αυτός είναι και ο τρόπος που δουλεύει η ομάδα προγραμματισμού, αφού είναι προτιμότερο να καθυστερήσει μια μεταγραφή, αρκεί να είναι και η κατάλληλη, παρά να γίνει κάτι βιαστικά και να μην βγει. Το ίδιο συνέβη με τις πλείστες περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν, ωστόσο αυτό θα διαφανεί περισσότερο και εντός του γηπέδου.