Home TOP NEWS Η νέα πρωτιά του OmonoiaNews για την οποία είμαστε περήφανοι και σας...

Η νέα πρωτιά του OmonoiaNews για την οποία είμαστε περήφανοι και σας ευχαριστούμε!


Εκτός από το πρώτο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί κυπριακού εδάφους σήμερα ζήσαμε άλλη μια πρωτιά. Το OmonoiaNews πιστό στην αποστολή του για πλήρη πράσινη ενημέρωση προσέφερε την δυνατότητα στους χρήστες του για την πρώτη ζωντανή ηχητική μετάδοση αγώνα με 2 δημοσιογράφους στο ΓΣΠ.

Το σημερινό ήταν ένα τεστ για εμάς και ελπίζουμε να μείνατε ικανοποιημένοι. Εμείς από την πλευρά μας, χωρίς να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση σας και σας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Πάνω από 20.000 κόσμος (συγκεκριμένα 20.362 άτομα) άκουσε την πρωτοποριακή ζωντανή ηχητική διαδικτυακή κάλυψη του Χρίστου Ανδρονίκου και την ζωντανή κάλυψη με κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο του Στυλιανού Σταύρου στο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Ανόρθωση. Αριθμός που ξεπέρασε ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας. Υποσχόμαστε οτι θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στον τομέα και να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν πιο σφαιρική και πλούσια κάλυψη γύρω από την μεγάλη αγάπη όλων μας. Την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μπορείτε να ακούσετε ξανά την μετάδοση ΕΔΩ

Για το OmonoiaNews.com,

Δημήτρης Δημητρίου