Home TOP NEWS Και τώρα θα εμπεδώσουν την αγωνιστική φιλοσοφία του…

Και τώρα θα εμπεδώσουν την αγωνιστική φιλοσοφία του…


Η προετοιμασία της ομάδας άρχισε πριν από ένα μήνα και μέσα στο διάστημα που μεσολάβησε έγιναν, σε πρώτη φάση προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος», ακολούθησε το ιδιαίτερα σκληρό και επίπονο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πλέον μπαίνουμε στα τελευταία στάδια αυτής της εξαιρετικά σημαντικής περιόδου.

Αυτό που λέχθηκε από τον Μπεργκ στις πρόσφατες δηλώσεις του στη κάμερα του γραφείου τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι ότι μέχρι στιγμής το βάρος στις προπονήσεις ρίχθηκε στην φυσική κατάσταση των παικτών και ότι πλέον θα αρχίσει να γίνεται δουλειά στην αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα του.

Ο Νορβηγός έχει την εμπειρία και ακολουθεί τη δική του μεθοδολογία θέλοντας να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας την κατάλληλη στιγμή.

Κρίνοντας από την αναφορά του θεωρούμε ότι τώρα είναι που θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε δείγματα από τα όσα ετοιμάζει για φέτος το τεχνικό επιτελείο και αναμένουμε με ανυπομονησία τα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν μετά την επιστροφή της ομάδας από την Κυπερούντα.

Θα αρχίσουν να μπαίνουν σιγά σιγά στην ομάδα οι νεοφερμένοι Μποτεάκ και Ορτέγκα ενώ θα γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα και οι τελευταίες προσθήκες στην παρούσα μεταγραφική περίοδο.

Τα όσα είδαμε έως τώρα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορούμε να πούμε με απόλυτη ασφάλεια ότι, δεν επιδέχονται της οποιασδήποτε κριτικής ωστόσο από δω και πέρα θα αρχίσουμε να βλέπουμε σιγά σιγά την εικόνα της φετινής μας ομάδας.