Home TOP NEWS Καλή επιτυχία και σε εσάς!

Καλή επιτυχία και σε εσάς!


Το νέο πρωτάθλημα έχει ήδη αρχίσει. Μέσα και από τις διακηρύξεις της ομοσπονδίας, το τελευταίο μεγάλο διάστημα, αντιλαμβανόμαστε ότι πρόθεση όλων στην ΚΟΠ είναι να δημιουργηθεί μία καλή ομάδα διαιτητών, ικανών και κυρίως δίκαιων και εννοείται ανεπηρέαστων από παρεμβάσεις.

Κρατάμε τις κουβέντες του προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα ο οποίος έθεσε ως στόχο να βελτιώσει την εικόνα των διαιτητών και να κάνει τον κόσμο να τους εμπιστευτεί, αποβάλλοντας παράλληλα την προκατάληψη.

Ως ιστοσελίδα θα ευχηθούμε σε όλους τους διαιτητές καλή επιτυχία, δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από ίση μεταχείριση για όλες τις ομάδες και να είστε σίγουροι ότι θα είναι ένα κομμάτι το οποίο θα μας απασχολεί και θα το σχολιάζουμε.

Σε ότι αφορά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει βιώσει στο παρελθόν διαιτησίες που ενδεχομένως να της στέρησαν ακόμα και τίτλους και έχει βιώσει πολλάκις στο πετσί της την αδικία. Εμείς δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από το 50-50 των διαιτητών. Διότι όσο μας εκνευρίζει η αδικία άλλο τόσο μας ενοχλεί και η εύνοια.

Νοιώθουμε ότι φέτος κάναμε καλή ομάδα, μπαίνουμε στο πρωτάθλημα με απαιτήσεις και βλέπουμε ψηλά και θέλουμε να πάρουμε στο τέλος αυτό που πραγματικά αξίζουμε.