Home TOP NEWS Καθυστέρηση ή συνειδητή επιλογή;

Καθυστέρηση ή συνειδητή επιλογή;


Το γεγονός ότι η ομάδα προγραμματισμού αφήνει τις δύο τελευταίες της μεταγραφικές προσθήκες για το τέλος του Αυγούστου δεν έχει να κάνει με ολιγορία. Κάθε άλλο, είναι μία συνειδητή επιλογή.

Έχουμε ήδη αναφερθεί στην πρόθεση για προσθήκη στην ομάδα επιθετικού ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι όσο περνούν οι μέρες, η πιθανότητα να ενταχθεί στο ρόστερ ποδοσφαιριστής του οποίου ενδεχομένως η περίπτωση να παρουσιάζει δυσκολίες, μεγαλώνει.

Αυτή την εποχή οι παίκτες μετρούν τις επιλογές τους και σίγουρα όσο πλησιάζουμε στο κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου ρίχνουν και τις απαιτήσεις τους. Αυτό είναι το ένα κομμάτι.

Το δεύτερο στοιχείο το οποίο λαμβάνει υπόψιν η επιτροπή προγραμματισμού είναι και η δυνατότητα που θέλει να έχει, μέχρι το τέλος Αυγούστου, για μεταγραφή ή μεταγραφές, στην περίπτωση που εντοπιστούν τυχόν αδυναμίες στην ομάδα αλλά και στο ενδεχόμενο να προκύψει κάποιο απρόοπτο με τυχόν τραυματισμό ή οτιδήποτε άλλο.

Στην ομάδα πλέον δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, η κάθε κίνηση γίνεται με απόλυτη προσοχή για να περιοριστεί το ρίσκο και σαφώς το κάθε τι που γίνεται ή καθυστερεί φαινομενικά να γίνει, έχει το λόγο του.