Home TOP NEWS Κούσουλος για όλες τις δουλειές!

Κούσουλος για όλες τις δουλειές!


Νέο ρόλο αναμένεται να έχει τη φετινή χρονιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Γιάννης Κούσουλος. Ο Κύπριος διεθνής αγωνίστηκε σε αρκετά φιλικά στη θέση του αμυντικού μέσου και θεωρούμε ότι εκεί θα τον χρειάζεται περισσότερο ο προπονητής του.

Πέρσι, όταν ήρθε, αγωνιζόταν σαν δεξιός μπακ, ενώ στη συνέχεια καθιερώθηκε σαν κεντρικός αμυντικός. Φέτος πλέον θα τον βλέπουμε και σε νέα θέση και είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει με το ίδιο πάθος, με την ίδια διάθεση και με την ίδια αυτοθυσία.

Ο Κούσουλος δεν είναι φαντεζί παίκτης, ούτε από αυτούς που τραβάνε συνήθως τα φλας πάνω τους. Με το φιλότιμο του και τη συνέπεια του όμως, έχει αποδείξει πως οι παίκτες εργάτες μπορούν να μπουν βαθιά στην καρδιά των οπαδών. Και όλοι μας, θεωρήσαμε φυσιολογική εξέλιξη το γεγονός πως έβαλε περιβραχιόνιο, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Γιατί ξέρουμε πως πλέον σκέφτεται και λειτουργεί σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ.

Παίκτες σαν τον Κούσουλο, είναι απαραίτητοι στο ρόστερ. Όχι μόνο γιατί παίζει πολλές θέσεις, αλλά κυρίως γιατί αντιλαμβάνεται πλήρως τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ και ότι η πορεία των τελευταίων ετών δεν μας τιμάει καθόλου. Όλο το πάθος που βγάζει κάθε μέρα, είναι η δική του απόπειρα για καλύτερες μέρες. Μακάρι να παρασύρει τους πάντες.