Home TOP NEWS Match Report: «Λευκή» ισοπαλία στα αποκαλυπτήρια, πολύ θετική η εικόνα

Match Report: «Λευκή» ισοπαλία στα αποκαλυπτήρια, πολύ θετική η εικόνα


Στην «λευκή» ισοπαλία (0-0) έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο φιλικό απέναντι στην Ανόρθωση, στα αποκαλυπτήρια της προς στον κόσμο. Η ομάδα μας ήταν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα καλύτερη από την αντίπαλο της, δημιούργησε και έχασε πολλές φάσεις, ωστόσο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της.

Α’ ημίχρονο

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα και για τις δύο ομάδες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας και στο 9ο λεπτό είχε την πρώτη τελική με το πλάσε του Βίτορ Γκόμες να περνάει εκτός περιοχής. Στο 16′ ο Χριστοφή έκανε μια ωραία ενέργεια από τα δεξιά, έδωσε στον Ραμίρεζ, ωστόσο πρόλαβαν την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί και έδιωξαν. Η Ανόρθωση πήγε να απειλήσει στο 20ο λεπτό με κεφαλιά του Σαντίκ, με την μπάλα όμως να περνάει ψηλά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Χριστοφή έκανε το πλασέ με το αδύναμο πόδι, εκτός περιοχής και η μπάλα πέρασε έξω. Στο 28′ η Ανόρθωση είχε την πρώτη της καλή φάση, όταν ο Ράγιος έπιασε το σουτ από μακριά, ωστόσο ο Ουζόχο μάζεψε σταθερά. Στο 32ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία από την ομάδα μας, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ραμίρεζ πήρε την κεφαλιά, με τον αντίπαλο πορτιέρο να κάνει σπουδαία επέμβαση και να αποκρούει την μπάλα. Η μεγαλύτερη φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 43′, όταν μετά το κόρνερ ο Παπαδόπουλος έδιωξε με γροθιές, η μπάλα στρώθηκε στον Εζρά, ο οποίος όμως δεν έπιασε καλά το σουτ και έτσι χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία. Αυτή ήταν και η τελευταία στιγμή του πρώτου μέρους και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με την «λευκή» ισοπαλία.

Β’ ημίχρονο

Πολύ καλά ξεκίνησε το β’ μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ, δημιουργώντας και χάνοντας πολλές φάσεις. Στο 49′ η πρώτη φάση, με τον Εζρά να επιχειρεί το σουτ αριστερά, έξω από την περιοχή, μάζεψε ο Παπαδόπουλος σταθερά. Δύο λεπτά αργότερα, σχεδόν από το ίδιο σημείο ο Εζρά έκανε το σουτ, ελάχιστα έξω η μπάλα. Ένα λεπτό μετά, και έπειτα από ένα πολύ καλός συνδυασμός από τους πράσινους με τον Ραμίρεζ να δίνει στον Εζρά, που έκανε το πλασέ ωστόσο ο αντίπαλος πορτιέρο έκανε μεγάλη απόκρουση. Άλλη μια φάση ήρθε στο 55′, με τον Τιάγκο να κάνει το σουτ από μακριά, ωστόσο η μπάλα πέρασε έξω. Δύο λεπτά αργότερα, πήγε να δημιουργηθεί φάση για την ομάδα μας, μετά από λάθος διώξιμο του αντίπαλου πορτιέρο, ωστόσο ο Εζρά ξαφνιάστηκε και χάθηκε η ευκαιρία. Έπειτα εμφανίστηκε και η κούραση, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό τέτοια εποχή και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ωστόσο δημιουργούσε κάποιες φάσεις, ωστόσο χανόταν στην τελική προσπάθεια. Στο 69′ πήγε να δημιουργηθεί μεγάλη φάση στα καρέ μας, ευτυχώς όμως πέρασε από όλους η μπάλα. Στο 76ο λεπτό, είχαμε ένα όμορφο 1-2 από Εζρά και Ορτέγκα, πήγε να μπει στην περιοχή ο Κολομβιανός, έκοψαν ωστόσο οι αντίπαλοι. Στο 88′ έσκασε στην περιοχή η μπάλα μετά το κόρνερ, δεν μπόρεσε όμως ο Κούσουλος από κοντά να βρει την μπάλα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του φιλικού.

Συμπερασματικά

Το σκορ του αγώνα είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει. Αυτό που ενδιαφέρει είναι η πολύ καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ. Πολύ καλύτερη από την Ανόρθωση, με πολλές φάσεις και ωραίους συνδυασμούς από τους παίκτες. Κρατάμε την πολύ θετική παρουσία και αναμένουμε ακόμα καλύτερη μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.