Home TOP NEWS Μια εντεκάδα παικτών προσβλέπουν σε επίσημο ντεμπούτο

Μια εντεκάδα παικτών προσβλέπουν σε επίσημο ντεμπούτο


Ετοιμάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ για να αντιμετωπίσει αύριο την Δόξα στο Μακάρειο στοχεύοντας σε νικηφόρο πρεμιέρα.

Κάποιοι εκ των νεοφερμένων θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για την πρώτη εντεκάδα της χρονιάς ωστόσο αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι μία εντεκάδα νεοφερμένων παικτών να μπαίνει αύριο στο γήπεδο, είτε από την αρχή του παιχνιδιού είτε κατά την εξέλιξη του.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Μάλλον δεν διακυβεύεται η θέση στην εντεκάδα των Ουζόχο, Λούφτνερ, Λανγκ, Ζοέλ, Εζρά και Μποτεάκ. Ο Λέτσιακς είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, το έδειξε άλλωστε και στο φιλικό με την ΑΕΛ και έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Μανρίκε. Στο κέντρο οι Κούσουλος και Βίτορ διεκδικούν επί ίσοις όροις θέση δίπλα στον Γιόρντι Γκόμεθ.

Από κει και πέρα ένας εκ των Τιάγκο και Ορτέγα θα παίξει πίσω από τον Ματ, με τον Κολομβιανό μάλλον να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες χωρίς πάντως να αποκλείεται να τους δούμε και τους δύο από την αρχή στο παιχνίδι, με τον Ορτέγα να τοποθετείται στην κορυφή της επίθεσης όπως έγινε στο φιλικό στο Τσίρειο.

Θα είναι έκπληξη αν δούμε τον Μίκου από την αρχή στον αγώνα έτσι αν οι ανάγκες του παιχνιδιού το απαιτήσουν ενδεχομένως να μπει αύριο στο γήπεδο ως αλλαγή.