Home TOP NEWS Οι αντιδράσεις του κόσμου και… η ευθύνη της ομάδας προγραμματισμού

Οι αντιδράσεις του κόσμου και… η ευθύνη της ομάδας προγραμματισμού


Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου σχετικά με την τροπή που παίρνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Κάποιοι είναι απαισιόδοξοι και λένε ότι με το υπάρχον ρόστερ θα έχουμε μια από τα ίδια, κάποιοι άλλοι υπεραισιόδοξοι λένε ότι φέτος πάμε για μεγάλα πράγματα, ενώ υπάρχουν και οι πιο συγκρατημένοι που περιμένουν να δουν πρώτα και να κρίνουν αναλόγως. Όλοι τους όμως έχουν ένα κοινό, θέλουν την ομάδα να μπει στο σωστό δρόμο και αυτός είναι και ο σκοπός.

Πάνω σε αυτό την μεγαλύτερη υποχρέωση προς την υλοποίηση του στόχου, την έχει η ομάδα προγραμματισμού. Προφανώς και δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα κατά πόσο θα βγουν οι μεταγραφές που έγιναν, αλλά και όσες άλλες θα γίνουν. Είναι σημαντικό όμως να έχει καταφέρει να χτίσει ένα συγκεκριμένο κορμό πάνω στον οποίο θα μπορεί να πορευτεί η ομάδα μας για τα επόμενα χρόνια. Το θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο όλες οι μεταγραφές να βγουν επιτυχημένες, ωστόσο είναι απαραίτητο οι περισσότερες από αυτές να διαδραματίσουν ένα σημαντικό ρόλο ούτως ώστε να δούμε μια διαφορετική, προς το καλύτερο, ΟΜΟΝΟΙΑ.

Είναι απόλυτα λογικό να ανησυχεί ο κόσμος, καθώς δεν είναι λίγα αυτά που τράβηξε τα τελευταία χρόνια. Δημιουργεί πίεση προς την ομάδα προγραμματισμού γιατί θέλει επιτέλους να δει μια ΟΜΟΝΟΙΑ όπως την έμαθε και όπως ακριβώς θέλει να την βλέπει. Ο καθένας φυσικά μπορεί να έχει την δική του άποψη πάνω στην τροπή του προγραμματισμού. Εξάλλου ο καθρέφτης είναι πάντοτε το γήπεδο και εκεί θα φανεί και η δουλειά που έγινε ή κι αυτή που εκκρεμεί να γίνει.