Home TOP NEWS Πάτησε αμέσως χορτάρι και άφησε υποσχέσεις

Πάτησε αμέσως χορτάρι και άφησε υποσχέσεις


Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μίκου και την ίδια μέρα έπαιξε και μάλιστα σκόραρε, ενώ κατέγραψε άλλη μια παρουσία χθες. Φάνηκε ότι ο Βενεζουελάνος αποτελεί μια έτοιμη λύση για τον Χένινγκ Μπεργκ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό καθώς είμαστε σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Ασφαλώς ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που είδε τον Βενεζουενάλο να αγωνίζεται άμεσα. Ο Μίκου έδειξε να πατάει καλά στο διάστημα που αγωνίστηκε αλλά και ότι έχει αρκετό θάρρος και τσαμπουκά, κάτι που φάνηκε και στο προχθεσινό του τέρμα. Ασφαλή συμπεράσματα φυσικά δεν μπορούν να εξαχθούν από 1-2 φιλικά, εκείνο που είναι όμως θετικό ασφαλώς είναι η ετοιμότητα του παίκτη να βοηθήσει ακόμα και την πρώτη αγωνιστική.

Ο Μίκου ανήκει σε ένα γκρουπ παικτών που κουβαλούν βαρύ βιογραφικό και προϋπηρεσία σε μεγάλα πρωταθλήματα. Από αυτούς το τεχνικό τιμ έχει μεγάλες απαιτήσεις. Ο Μίκου δείχνει πως είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα. Ευελπιστούμε να το δούμε και στην πράξη με την έναρξη του πρωταθλήματος.