Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα


Τη Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει σήμερα στο «Αμμόχωστος» (19:30, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε φιλικό παιχνίδι. Πρόκειται για το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Χένινγκ Μπεργκ να μοιράζει τον χρόνο σε συνέχεια του χθεσινού φιλικού.

Ασφαλώς η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Νορβηγός κόουτς, θα είναι εντελώς αλλαγμένη συγκριτικά με το χθεσινό φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ. Ο προπονητής της ομάδας θα δώσει σήμερα χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν χθες αλλά και σε αυτούς που μπήκαν στο χορτάρι του Τσιρείο για μερικά λεπτά. Ο σχηματισμός προβλέπουμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Ο Κωνσταντίνος Παναγή αναμένεται ότι θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας, επιστρέφοντας μετά την τρίμηνη αποχή του. Στο κέντρο της άμυνας τη μία θέση αναμένεται να πάρει ο Νικόλας Παναγιώτου με παρτενέρ του πιθανότατα έναν παίκτη από τη δεύτερη ομάδα. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Μαυρίας, ενώ στο αριστερό ο Μανρίκε.

Μεσαία Γραμμή

Στην μεσαία γραμμή δεδομένος πρέπει να θεωρείται ο Βίτορ Γκόμες ενώ δίπλα του μάλλον θα βρεθεί ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Χριστοφή από δεξιά και Κακουλλής από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει ο Τζιωνής.

Επίθεση

Λόγω του ότι δεν αγωνίστηκε χθες ο Ραμίρεζ θα μπει από την αρχή στο γήπεδο σήμερα ενώ αναμένεται ότι θα παίξει πάλι ο Μίκου.