Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό φιλικό με την Ανόρθωση

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό φιλικό με την Ανόρθωση


Την Ανόρθωση αντιμετωπίζει σήμερα στο ΓΣΠ (19:00, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε φιλικό παιχνίδι. Πρόκειται για τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας στον κόσμο και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.

Γρίφος είναι η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Χένινγκ Μπεργκ, καθώς είναι ακόμη πολύ νωρίς για να λέμε με σιγουριά ποιοι παίζουν. Η πρόβλεψη γίνεται καθαρά από τις επιλογές στα προηγούμενα φιλικά, αλλά και από την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Ο Φράνσις Ουζόχο είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Λούφτνερ με τη θέση δίπλα του να διεκδικείται από τους Κούσουλο και Λανγκ. Στα δύο άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Περέϊρα από δεξιά και Μανρίκε από αριστερά.

Μεσαία Γραμμή

Αρκετά δύσκολη είναι η πρόβλεψη για τη μεσαία γραμμή. Εικάζουμε ότι οι δύο που θα βρεθούν στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Γκόμεθ και Γκόμες. Ορατό είναι το ενδεχόμενο να επιλέξει καθαρόαιμο εξάρι ο Μπεργκ, δίνοντας τη θέση στον Κούσουλο, μιας και απουσιάζει ο Κατελάρης. Σε αυτήν την περίπτωση ένας από τους δύο πιο πάνω θα μείνει στον πάγκο. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Χριστοφή από δεξιά και Εζρά από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει λογικά ο Τιάγκο. Απομακρυσμένο είναι μάλλον το ενδεχόμενο να δούμε έναν εκ των Μποτεάκ και Ορτέγα στην εντεκάδα.

Επίθεση

Εν τη απουσία του Ντάρμπισαϊαρ, μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Νταβίντ Ραμίρεζ. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Κακουλλής, καθώς και πολλοί άλλοι μιας και πρόκειται για φιλική αναμέτρηση.