Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα


Τη Δόξα Κατωκοπιάς αντιμετωπίζει σήμερα στο «Μακάρειο» (19:00, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η ομάδα μας καλείται να μπει με το δεξί στο νέο μαραθώνιο.

Με την συνταγή των φιλικών εικάζουμε ότι θα είναι η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Χένινγκ Μπεργκ. Η πρόβλεψη γίνεται καθαρά από τις επιλογές στα προηγούμενα φιλικά, αλλά και από την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Ο Φράνσις Ουζόχο είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λούφτνερ και Λανγκ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Περέϊρα, ενώ στο αριστερό άκρο αναμένεται ότι θα ξεκινήσει ο Γιάν Λέσιακς, αφήνοντας τον πάγκο τον Μανρίκε.

Μεσαία Γραμμή

Αρκετά δύσκολη είναι η πρόβλεψη για τη μεσαία γραμμή. Εικάζουμε ότι οι δύο που θα βρεθούν στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Γκόμεθ και Γκόμες. Ορατό είναι το ενδεχόμενο να επιλέξει καθαρόαιμο εξάρι ο Μπεργκ, δίνοντας τη θέση στον Κούσουλο. Σε αυτήν την περίπτωση ο Πορτογάλος θα μείνει στον πάγκο. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μποτεάκ από δεξιά και Εζρά από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει λογικά ο Τιάγκο. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ορτέγα.

Επίθεση

Ντάρμπισαϊαρ και Μίκου διεκδικούν τη θέση στην επίθεση, ωστόσο δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στον Ματ ο οποίος βρίσκεται σε καλύτερα επίπεδα ετοιμότητας από τον Βενεζουελάνο.

Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Κατελάρης (τραυματίας), Λοΐζου (τραυματίας), Νικολάου, Κυριακίδης, Ραμίρεζ, Χαραλάμπους και Κακουλλής.