Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Συνάντηση μελών Δ.Σ Ποδοσφαιρικού Τμήματος και Σωματείου

Συνάντηση μελών Δ.Σ Ποδοσφαιρικού Τμήματος και Σωματείου


Πολλές ήταν οι συναντήσεις που έκανε ο Σταύρος Παπασταύρου μέσα στο διάστημα των δύο εβδομάδων της παραμονής του στην Κύπρο.

Την περασμένη Δευτέρα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ποδοσφαιρικού τμήματος και τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου συναντήθηκαν και συνέφαγαν σε ταβέρνα σε περιοχής της ακριτικής Λευκωσίας.

Ήταν μία πολύ επικοδομητική συνάντηση, οι παρευρισκόμενοι τα είπαν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με τον Σταύρο Παπασταύρου  να ενημερώνεται για τα προβλήματα του σωματείου, το οποίο ομολογουμένως κάνει αγώνα για να επιβιώσει οικονομικά, να διατηρεί τις ομάδες του ανταγωνιστικές αλλά και να μπορεί να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που αφορούν στα χρέη.

Το μήνυμα που βγήκε μεσα από τη συνάντηση είναι ότι δεν θα πρέπει να γίνεται διαχωρισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος με τα υπόλοιπα αθλήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η πρόθεση όλων είναι να υπάρξει συμπόρευση σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα ο Σταύρος Παπασταύρου θα συνεχίσει να στηρίζει την όλη προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν έτσι όπως πρέπει τα τμήματα του σωματείου μας.