Home TOP NEWS Τα λεπτά που έχουν ανάγκη…

Τα λεπτά που έχουν ανάγκη…


Τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξεκίνησαν βασικοί στο φιλικό απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και πήραν τα λεπτά που χρειαζόντουσαν για να βρουν και πάλι ρυθμό. Ο λόγος για τους Χριστοφή, Παναγή και Τζιωνή.

Ο Δημήτρης έπαιξε και σε άλλα φιλικά, ωστόσο εξακολουθεί να χρειάζεται χρόνο και ιδιαίτερη προσοχή καθώς έλειψε αρκετό διάστημα πέρσι. Ο Κωνσταντίνος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά την τρίμηνη απόχη και το χειρουργείο που έκανε τον περασμένο Μάη και φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το ίδιο ισχύει περίπου και για τον Τζιωνή, που παρά το γεγονός ότι κατέγραψε άλλα 15 λεπτά στο φιλικό κόντρα στη Ζαλγκίρις στην Πολωνία χρειάζεται ειδική μεταχείριση και προσοχή. Οι τρεις του είχαν ανάγκη τα αγωνιστικά λεπτά για να βρουν ρυθμό και να αρχίσουν να μπαίνουν σιγά σιγά γιατί είναι αναγκαίοι για την ομάδα.

Το σημαντικό είναι ότι αγωνίστηκαν ξανά και ότι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Ευχή όλων μας να είναι υγιείς και με την πάροδο του χρόνου θα βρίσκονται στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.