Home TOP NEWS Το ιδιαίτερο μήνυμα του Νεόφυτου Λάρκου στον κόσμο της ομάδας

Το ιδιαίτερο μήνυμα του Νεόφυτου Λάρκου στον κόσμο της ομάδας


Ο Νεόφυτος Λάρκου, κλείνοντας την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο OFC TV, έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Η τοποθέτηση του:

«Θα είναι χαρά μας, όλος αυτός ο κόσμος, να ικανοποιηθεί από αυτό που θα τους δώσει η ομάδα και να μείνουν κοντά. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι να αντιληφθούμε ότι δεν τελειώνει το πρωτάθλημα στη 2η αγωνιστική, αλλά στην 32η. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας, είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά, με ισορροπία ούτως ώστε όλο αυτό το οικοδόμημα να βαδίσει στην ίδια πορεία και να έχουμε το αποτέλεσμα άμεσα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα που όλοι επιθυμούμε».

Συνηθίζουμε σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να αντιδρούμε πάντοτε υπερβολικά είτε για κάτι θετικό για την ομάδα, είτε για κάτι αρνητικό. Ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας ήθελε με αυτή του την τοποθέτηση να στείλει το μήνυμα στον κόσμο ότι δεν χρειάζονται οι ακραίες αντιδράσεις για ότι κι αν συμβεί μέσα στη χρονιά και ότι είναι απαραίτητο να αντιμετωπίζουμε με ισορροπία τα πράγματα. Ειδικά φέτος όπου κτίστηκε μια εντελώς καινούρια ομάδα, ο κόσμος καλείται να έχει υπομονή και να μην περιμένει παράλογα πράγματα από τόσο νωρίς. Οι αντιδράσεις τύπου «φέτος πάμε για πρωτάθλημα» ή «μακάρι να μπούμε εξάδα» δεν έχουν θέση σε αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται.