Home TOP NEWS Βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι…

Βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι…


Οπωσδήποτε ένα ματς με τη Δόξα, δεν έχει την αίγλη ενός ντέρμπι. Αλλιώς είναι τα ματς που κρίνουν τίτλους, αλλιώς μια πρεμιέρα με μια μικρομεσαία ομάδα. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίσει σήμερα, δεν θα έχουμε πανηγύρια και τυμπανοκρουσίες, απλά θα σκύψουμε το κεφάλι και θα προχωρήσουμε στο επόμενο ματς. Αναλογιστείτε όμως τι θα συμβεί αν χάσουμε και ας αντιληφθούμε πως έχουν όλα τα παιχνίδια τη δική τους σημασία.

Η ομάδα μας οφείλει να παίρνει ένα ένα τα παιχνίδια και να τα κερδίζει. Ειδικά τις πρώτες αγωνιστικές, πρέπει να τις χρησιμοποιήσει για να βρει ρυθμό να κτίσει αυτοπεποίθηση, αλλά να το κάνει κερδίζοντας. Δεν μας παίρνει να μείνουμε ξανά πίσω στη βαθμολογία και να τρέχουμε. Δεν μας παίρνει να βάλουμε ξανά μουρμούρα και πίεση στη προσπάθεια. Για αυτό κάθε ματς, πρέπει να προσεγγίζεται με την ανάλογη σοβαρότητα και διάθεση για τη νίκη. Στη φάση που είμαστε δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα ματς, υπάρχουν μόνο ματς που πρέπει να κερδηθούν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει φέτος να επιστρέψει σε τροχιά διεκδίκησης στόχων αντάξιων της ιστορίας της. Για να το καταφέρει, θεωρούμε απαραίτητη προϋπόθεση να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα. Ξεκινώντας από σήμερα, να βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι και βήμα βήμα να ανεβαίνει.