Home TOP NEWS Αδικηθήκαμε, θυμώσαμε μα δεν σταματάμε

Αδικηθήκαμε, θυμώσαμε μα δεν σταματάμε


Δύσκολα μπορούμε να «χωνέψουμε» αυτό που έγινε χθες. Ξύπνησαν μνήμες παλιές στην Λάρνακα με τη διαιτησία του Γιώργου Νικολάου. Στερηθήκαμε 2 βαθμούς τους οποίους αξίζαμε και το συναίσθημα που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου αυτή τη στιγμή είναι… θυμός.

Σαφώς και το θέμα διαιτησία στον αγώνα μας με την ΑΕΚ θα έχει συνέχεια, ωστόσο δεν θα πρέπει να πλατειάσει υπερβολικά. Αδικηθήκαμε, χάσαμε δύο βαθμούς και κυρίως την ευκαιρία να φύγουμε θριαμβευτές από την «Αρένα» όμως δεν σταματάμε.

Εξάλλου το πιο χρήσιμο για την ομάδα αυτή την στιγμή είναι, αυτό το αρνητικό συναίσθημα που επικρατεί τώρα να το γυρίσουμε σε θετικό, στέλνοντας το μήνυμα ότι είμαστε εδώ ακόμη πιο δυνατοί.

Αυτό που έγινε χθες βράδυ είναι δείγμα φόβου, από τους ενορχηστρωτές του, για αυτά που έπονται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει απαιτήσεις φέτος, δείχνει να αναγεννάται αγωνιστικά ενώ ο κόσμος της είναι ενωμένος στο πλευρό της.

Ας γίνει λοιπόν αυτός ο θυμός, προσμονή για την επόμενη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας και δίψα για μία μεγάλη νίκη σε ντέρμπι.