Home TOP NEWS Αριθμός που ξεπερνά τις προσδοκίες και φέρνει ικανοποίηση

Αριθμός που ξεπερνά τις προσδοκίες και φέρνει ικανοποίηση


Μέσα από την τοποθέτηση του ο Ανδρέας Δημητρίου σήμερα πως η μέχρι στιγμής διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, η οποία έχει ξεπεράσει τις 4800, ικανοποιεί τη διοίκηση βάση και των αρχικών εκτιμήσεων που έγιναν αλλά και λόγω των δυσκολιών που έπρεπε να ξεπεραστούν.


Είναι πάντοτε θετικό η προσπάθεια σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι να στέφεται με επιτυχία αν και είναι δεδομένο ότι για τα δεδομένα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτός ο αριθμός μπορεί να πει κάποιος ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικός των δυνατοτήτων της ομάδας μας με τον όγκο των οπαδών που μπορεί να έχει δίπλα της στο γήπεδο

Φαίνεται πάντως ότι φέτος γίνεται ένα πολύ καλό και πειστικό βήμα σε αγωνιστικό επίπεδο ώστε να επιστρέψει για τα καλά πίσω ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Οι πέντε χιλιάδες είναι πολύ κοντά στο να ξεπεραστούν και ενώ έχουμε άλλες δύο εβδομάδες μέχρι τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ευχαριστήσει τους κατόχους διαρκείας δίνοντας δώρο σε εναν εξ αυτών ένα αυτοκίνητο. Η κλήρωση θα γίνει στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.