Home TOP NEWS Ας τους επηρεάσει θετικά…

Ας τους επηρεάσει θετικά…


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι και οι ποδοσφαιριστές ένιωσαν πως η υπερπροσπάθεια που έκαναν κόντρα στην ΑΕΚ δεν τους έδωσε αυτό που άξιζαν. Φάνηκε άλλωστε από τις αντιδράσεις τους με το τέλος του αγώνα.

Πλέον η προετοιμασία στο «Ηλίας Πούλλος» είναι επικεντρωμένη στο επερχόμενο ματς με τον Απόλλωνα. Υπάρχει μεγάλη προσμονή για τον αγώνα και παράλληλα έντονη πεποίθηση ότι θα δοθεί συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και θα μπορέσει η ομάδα να φτάσει στο ζητούμενο.

Μπορεί στην Λάρνακα να μην πήρε η ομάδα του βαθμούς ωστόσο πλέον όλοι πιστεύουν στις δυνατότητες της και το πιο σημαντικό είναι πως και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ότι δεν υστερούν σε τίποτα από ομάδες οι οποίες είναι ποιοτικές αλλά και πιο έτοιμες στην παρούσα χρονική στιγμή.

Θα χρειαστεί σίγουρα μεγάλη προσπάθεια στον αγώνα του Σαββάτου για να έρθει η νίκη και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την αρνητική εμπειρία στην «Αρένα» μπορεί και να τους επηρεάσει θετικά και να παρουσιαστούν απόλυτα αποφασισμένοι και διψασμένοι για τη νίκη.