Home TOP NEWS Έκανε ότι μπορούσε και… ακόμα παραπάνω

Έκανε ότι μπορούσε και… ακόμα παραπάνω


Άλλη μια θετικότατη παρουσία κατέγραψε χθες στην «Αρένα» ο Φράνσις Ουζόχο. Ο πορτιέρο της ομάδας μας ήταν και πάλι μια «ασφάλεια» κάτω από την εστία, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε τα πρώτα δύο γκολ στο πρωτάθλημα, στα οποία ασφαλώς και δεν μπορεί να κριθεί, ενώ έκανε και το κάτι παραπάνω με την απόκρουση του πρώτου πέναλτι.

Φτάνουμε στα όρια να γίνουμε γραφικοί στο θέμα Ουζόχο, αλλά καθόλου δεν μας πειράζει, ούτε φυσικά και τον κόσμο. Ο Νιγηριανός πορτιέρο μάς «αναγκάζει» συνεχώς να ασχοληθούμε μαζί του, αφού σε κάθε παιχνίδι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Χθες δέχθηκε τα πρώτα δύο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα κι αυτά προήλθαν από την «άσπρη» βούλα. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας όποτε χρειάστηκε χθες δήλωσε παρών, ειδικά στο διάστημα το οποίο η ΑΕΚ πίεζε. Έκανε μάλιστα και το κάτι παραπάνω αφού απέκρουσε το πρώτο πέναλτι του Τρισκόφσκι, ενώ γενικώς είχε μια άνεση στις εξόδους του και «καθάριζε» τις φάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπάρχουν στιγμές που νομίζεις ότι είναι δύο κάτω από την εστία, μιας και ο Ουζόχο κάνει πολλά περισσότερα πράγματα. Φαίνεται ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε επιτέλους την ασφάλεια στον «άσσο» και εμείς ελπίζουμε απλά ο Νιγηριανός πορτιέρο να συνεχίσει στον ίδιο ξέφρενη ρυθμό, προσφέροντας στην ομάδα με τις υπηρεσίες του.