Home TOP NEWS H πρώτη «σφαγή» στο φετινό πρωτάθλημα είναι και επίσημα γεγονός!

H πρώτη «σφαγή» στο φετινό πρωτάθλημα είναι και επίσημα γεγονός!


Είχαμε γράψει πριν από μερικές μέρες για το πρώτο σοβαρό διαιτητικό λάθος στο πρωτάθλημα με το οποίο ευνοήθηκε η ΑΕΚ για να φύγει νικήτρια από την Πάφο.

Τώρα μπορούμε να γράψουμε επίσημα και για την πρώτη διαιτητική «σφαγή» στο φετινό πρωτάθλημα. Θύμα η ΟΜΟΝΟΙΑ!Ναι κύριοι… δεν ήταν ένα το λάθος στον αποψινό αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΑΕΚ, ήταν πολλά και όλα εναντίον της. Μία διαιτησία με αποφάσεις ετεροβαρείς, καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα στερώντας από την ομάδα που άξιζε να φύγει με τους βαθμούς από το γήπεδο, τη νίκη

Μέλημα μας ως ιστοσελίδα ήταν και είναι να αποφεύγουμε τον σχολιασμό για τη διαιτησία για να μην αποπροσανατολίζεται ούτε ο κόσμος ούτε και η ομάδα και να μην χάνουμε την ουσία η οποία πρέπει να είναι επικεντρωμένη στο αγωνιστικό, όμως σήμερα αυτό που είδαμε από τον Γιώργο Νικολάου πραγματικά μας ξεπερνάει.

Ακυρωθέν γκολ για φάουλ το οποίο μάλλον μόνο αυτός είδε και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0, καθαρή δεύτερη κίτρινη στον Τέτε την οποία μόνο αυτός δεν είδε, χέρι στην περιοχή της ΑΕΚ οφθαλμοφανές και με τον διαιτητή σε καλή οπτική γωνία να μην λαμβάνεται υπόψιν και το αποκορύφωμα ήρθε στο τέλος.

Ο Μίκου φεύγει μόνος απέναντι από τον Τόνιο, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ πέφτει στα πόδια ενώ την ίδια ώρα έρχεται από πίσω ο Χέφελ και τον Γκρεμίζει εντός περιοχής χωρίς να βρει μπάλα… τίποτα λέει ο «άρχοντας». Μία φάση μάλιστα η οποία θα έπρεπε να ήταν και η τελευταία στον αγώνα. Αντίθετα ο Νικολάου αφήνει το παιχνίδι, στο 97ο λεπτό να εξελιχθεί έχοντας υποδείξει πέντε λεπτά χρόνο καθυστέρησης και στην εξέλιξη καταλογίζει τρίτο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.

Σφαγή κανονική μπας και φύγει η ΟΜΟΝΟΙΑ με θρίαμβο από την Λάρνακα. Την ΟΜΟΝΟΙΑ να την σέβεστε γιατί θα την φοβηθείτε. Ο κόσμος βράζει και είναι έτοιμος να πνίξει τις διαχρονικές προθέσεις σας απέναντι στην ομάδα του και οι οποίες φάνηκαν νωρίς νωρίς στο πρωτάθλημα.

Θα το δείτε!!!