Home TOP NEWS Η χημεία στη μεσαία γραμμή…

Η χημεία στη μεσαία γραμμή…


Στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά και στα φιλικά, η ομάδα μας πήρε ένα πολύ θετικό πρόσημο και το αναφέραμε σε πολλά κομμάτια. Αυτό που δεν αναφέραμε και μας έκανε εντύπωση είναι η χημεία στη σπονδυλική στήλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τους Γιόρντι Γκόμεθ και Βίτορ Γκόμες.

Για τον Ισπανό Γκόμεθ τα ξέρουμε αφού ήταν και πέρσι στην ομάδα και ήταν από τους διακριθέντες αλλά και διασωθέντες της τραγικής χρονιάς που πέρασε. Στην εξίσωση μπήκε με το «καλημέρα» και ο Πορτογάλος Γκόμες, ο οποίος κουβαλά μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της χώρας του και το δείχνει και εντός των τεσσάρων γραμμών. Οι δυο τους έχουν ταιριάξει και δείχνουν να αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά. Έχουν βρει χημεία και τα αποτελέσματα είναι ευεργετικά για τη λειτουργία της ομάδας. Καταπίνουν αμέτρητα χιλιόμετρα, δεν φοβούνται να βάλουν το πόδι στη φωτιά, δείχνουν περίσσιο πάθος. Την ίδια στιγμή όμως, δεν κάνουν μόνο βρώμικη δουλειά, αφού ξέρουν και οι δυο μπάλα και βοηθούν πολύ και στην ανάπτυξη.

Ευελπιστούμε αυτή η χημεία των δυο τους να κρατήσει για πολύ ακόμη και να συνεχίσουν τις πολύ καλές παρουσίες βοηθώντας την ομάδα στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.