Home TOP NEWS Η ετοιμότητα τους θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα (PHOTOS)

Η ετοιμότητα τους θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα (PHOTOS)


Τέσσερις ποδοσφαιριστές κάνουν αυτό το διάστημα μία συνεχή προσπάθεια στις προπονήσεις για να ανεβάσουν το επίπεδο ετοιμότητας τους.

Δημήτρης Χριστοφή: Αν και ακολούθησε από την αρχή την προετοιμασία της ομάδας και έπαιξε σχεδόν σε όλους τους αγώνες, η μακρά περίοδος αποχής του σίγουρα τον επηρεάζει. Ο Δημήτρης αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα και σαφώς όταν καταστεί απόλυτα έτοιμος θα δώσει μία εξαιρετική επιλογή στον προπονητή για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Μίκαελ Ορτέγα: Άργησε να ενταχθεί στην ομάδα και παρά το γεγονός ότι επιλέχθηκε στο αρχικό σχήμα στο ματς της πρώτης αγωνιστικής με την Δόξα, δεν αγωνίστηκε καθόλου κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα προφανώς διότι θέλει ακόμη λίγο χρόνο για να κριθεί απόλυτα έτοιμος. Το Σάββατο έπαιξε 45 λεπτά στο φιλικό έχοντας καλή παρουσία.

Μίκου Φεντόρ:  Ο Βενεζουελάνος επιθετικός μετράει λιγότερο από ένα μήνα στην ομάδα. Φάνηκε στους αγώνες στους οποίους αγωνίστηκε έως τώρα ότι χρειάζεται χρόνο για να πιάσει τον ρυθμό που ο ίδιος θέλει και μπορεί στα παιχνίδια ωστόσο μέχρι στιγμή η πρόοδος του είναι εξαιρετική. Σκόραρε μάλιστα δύο γκολ στο προχθεσινό φιλικό, γεγονός που του ανεβάζει και την ψυχολογία του και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα είναι σε θέση να δώσει το κάτι παραπάνω και στα επίσημα παιχνίδια.

Τόμας Χούμποτσαν: Κρίθηκε ως ο καταλληλότερος από την ομάδα προγραμματισμού για να ενταχθεί στην ομάδα και να δώσει μία επιπλέον ποιοτική λύση στο κέντρο της άμυνας. Η μεταγραφή του έγινε μόλις πριν από μερικές μέρες και σίγουρα θα πρέπει να… τρέξει για να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας των συμπαικτών του. Ο Μπεργκ τον έριξε για ένα περίπου 20λεπτο στο φιλικό με την Δόξα ωστόσο μάλλον θα αργήσουμε λίγο να τον δούμε να μπαίνει στο γήπεδο σε αγώνα πρωταθλήματος.

Όταν οι παραπάνω ποδοσφαιριστές καταστούν απόλυτα έτοιμοι, είμαστε βέβαιοι ότι θα ανεβάσουν κατακόρυφα την ποιότητα της ομάδας ενώ θα δώσουν βάθος και επιλογές στον προπονητή για τον μαραθώνιο που έχουμε μπροστά μας.