Home TOP NEWS Η σπουδαιότητα τονίστηκε και από τον προπονητή

Η σπουδαιότητα τονίστηκε και από τον προπονητή


Ιδιαίτερη αναφορά στην σπουδαιότητα του να έχει η ομάδα την υποστήριξη του κόσμους της έκανε ο Χένιγνκ Μπεργκ. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε ότι οι παίκτες και η ομάδα στο σύνολό της έχει ανάγκη την στήριξη των οπαδών.

«Ελπίζω να στηρίζουν την ομάδα όπως το έπραξαν στα πρώτα παιχνίδια, ακόμα και στα φιλικά προτού αρχίσει η χρονιά. Η Υποστήριξη από τους οπαδούς μας είναι πολύ σημαντική, είναι καλή για τους παίκτες. Δίνει σε αυτούς αυτοπεποίθηση και πίστη και το να νοιώθουν αυτή την στήριξη είναι πάρα πολύ σημαντικό.» ανέφερε ο Νορβηγός προπονητής.

Η παρουσία μέχρι στιγμής του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ καλή και ενδεικτική της αλλαγής του κλίματος που μπορεί να φέρει η καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Θεωρούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί για πολύ περισσότερα ακόμη, τα οποία αν δώσει τότε η μαζικότητα στην προσέλευση των οπαδών στις εξέδρες αλλά και γενικότερη η στήριξη τους θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Θα λέγαμε ότι ο κόσμος του τριφυλλιού ήταν τα προηγούμενα χρόνια ένας… κοιμώμενος γίγαντας ο οποίος δείχνει σιγά σιγά να ξυπνάει!!