Home TOP NEWS Καλύτερα δεν γινόταν για τον Μπεργκ

Καλύτερα δεν γινόταν για τον Μπεργκ


Για να μπορεί μία ομάδα να θέτει ψηλούς στόχους και να έχει προσδοκίες χρειάζεται ένα πολύ βασικό συστατικό. Όλα ξεκινούν από τον «άσσο» λένε οι ειδήμονες του ποδοσφαίρου. Όταν έχεις καλό τερματοφύλακα μπορείς να έχεις και απαιτήσεις.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει έναν, αλλά δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες. Κωνσταντίνος Παναγή και Φράνσις Ουζόχο είναι πράγματι ένα ζηλευτό δίδυμο. Είναι εξαιρετικά σημαντικό επίσης το γεγονός ότι για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχει πολύ δυνατός συναγωνισμός μεταξύ των δύο την ίδια στιγμή που αμφότεροι δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Παναγή είχε τρομερή παρουσία στο φιλικό της Κύπρου με το Καζακστάν την περασμένη Παρασκευή ενώ ο Ουζόχο ήδη απέδειξε ότι το μέλλον του, δυστυχώς, δεν μπορεί να περιοριστεί στα στενά Κυπριακά σύνορα.

Βλέπουμε ωστόσο το τώρα, και αυτή τη στιγμή ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο στο συγκεκριμένο κομμάτι. Έχει στη διάθεση του δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες και θα πρέπει σίγουρα να αισθάνεται πάρα πολύ καλά.