Home TOP NEWS Κλειστό παιχνίδι… o σχεδιασμός και τα σενάρια

Κλειστό παιχνίδι… o σχεδιασμός και τα σενάρια


Παρά το γεγονός ότι αντιμέτωπες θα τεθούν δύο ομάδες οι οποίες είναι επιθετικές, ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανέφερε, στις δηλώσεις του στην κάμερα του OFC Tv, ότι προβλέπει πως ο αγώνας θα είναι ισοδύναμος και κλειστός.

Δυνατά σημεία και αδυναμίες υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και μέσα στο προηγούμενο διάστημα έγινε πολλή μελέτη της ΑΕΚ, ώστε να παρουσιαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ έτοιμη σε όλα τα επίπεδα για αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για την ομάδα μας και σε έναν τέτοιο αγώνα θα πρέπει οι παίκτες να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά σενάρια. Ενδεχομένως το παιχνίδι να κυλήσει χωρίς γκολ, πιθανόν να βρεθούμε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα πίσω στο σκορ ενώ και στην περίπτωση που θα προηγηθούμε θα πρέπει να ξέρουμε ποια θα είναι η αντίδραση μας.

Δουλεύει τις τελευταίες μέρες ο Νορβηγός στο πλάνο που θα ακολουθηθεί στον αγώνα και στην αρχική προσέγγιση της ομάδας στο παιχνίδι η οποία ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί κατά τη διάρκεια του, αναλόγως με το πως θα εξελιχθεί.

Στον πάγκο μας πάντως βρίσκεται ένας πεπειραμένος τεχνικός στον οποίο υπάρχει εμπιστοσύνη. Υπάρχουν σίγουρα και παίκτες κλειδιά, των οποίων η απόδοση θα καθορίσει πολλά στον αγώνα.

Το γεγονός πάντως ότι όλοι δείχνουν να ανυπομονούν για το ντέρμπι είναι ενδεικτικό και της αυτοπεποίθησης που υπάρχει στην ομάδα και η οποία είναι πολύ σημαντική ιδιαίτερα πριν από τέτοια παιχνίδια.