Home TOP NEWS Μετρημένος και… διαβασμένος ο κόουτς

Μετρημένος και… διαβασμένος ο κόουτς


Ο προπονητής της ομάδας μας έχει καταλάβει που βρίσκεται και τι ακριβώς σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό το δείχνει και μέσα από τις δηλώσεις που κάνει όπου εμφανίζεται μετρημένος σε αυτά που λέει γνωρίζοντας ότι χρειάζεται να γίνει πολλή δουλειά για να μεγαλώσει ξανά η ομάδα μας.

Δείτε επίσης: Μπεργκ: «Καλή εμφάνιση με ΑΕΚ, υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε» (VIDEO)

Ο Νορβηγός κόουτς έδειξε να προσαρμόστηκε γρήγορα στην ομάδα και να αντιλαμβάνεται τι επικρατεί καθώς και τις συνθήκες που αντιμετωπίζει. Πλέον, έχοντας συμπληρώσει ένα τρίμηνο, έχει αρχίσει να μεταδίδει και τη δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές και αυτή φαίνεται και εντός γηπέδου. Η ομάδα μας δείχνει να ξέρει τι θέλει σε κάθε παιχνίδι, ενώ κατά διαστήματα παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον Μπεργκ. Παρόλα αυτά, παρουσιάζεται μετρημένος στις δηλώσεις του, χωρίς να λέει τα μεγάλα λόγια ενώ μιλάει και πολύ σωστά για το παιχνίδι. Γενικά δεν υπόσχεται τίποτα στον κόσμο, κρατάει χαμηλούς τόνους και μέσα από τη δουλειά θέλει να δει περαιτέρω βελτίωση στην ομάδα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ κρατάει μια πολύ θετική στάση κυρίως στον επικοινωνιακό τομέα. Δείχνει ότι δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια και θέλει η ομάδα του να μιλάει μέσω του γηπέδου. Ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερο πρόσωπο της ομάδας, όπως το ανέφερε και ο κόουτς και η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει στο σωστό δρόμο.