Home TOP NEWS Μπορεί να βγει και σε καλό…

Μπορεί να βγει και σε καλό…


Χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς στην «Αρένα» και κυρίως την ευκαιρία να αναπτύξουμε μία τεράστια αγωνιστική δυναμική αλλά και ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια. ‘Έχουν περάσει τρεις μέρες από τα όσα έγιναν στην Λάρνακα και μπορούμε τώρα πιο ήρεμα να δούμε μπροστά και να επικεντρωθούμε σε αυτά που έρχονται αφήνοντας πίσω ότι προηγήθηκε.

Η ομάδα έδειξε τις δυνατότητες της, ξέρουν όλοι πλέον ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει απαιτήσεις και μπορεί να τις ικανοποιήσει ενώ σε ότι αφορά στη διαιτησία, θεωρούμε ότι έχουν όλοι θορυβηθεί από τις αντιδράσεις μας και περιμένουμε από δω και μπρος ίση μεταχείριση στα παιχνίδια μας.

Για να εξηγούμαστε, δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να γίνει προσπάθεια να επανορθώσουν τα λάθη του Νικολάου με νέα λάθη τα οποία θα ευνοήσουν εμάς.

Ξαναλέμε, απαιτούμε ίση μεταχείριση. 50-50 ρε παιδί μου… σε όλους μας τους αγώνες και αναμένουμε ότι αυτό θα δούμε στη συνέχεια. Να παίρνει η κάθε ομάδα ότι της αξίζει στο γήπεδο ή τουλάχιστον να μην καθορίζει την έκβαση των αγώνων η διαιτησία. Να περνάει αυτό το κομμάτι απαρατήρητο.

Σε ότι αφορά στην ομάδα, οι παίκτες έχουν πεισμώσει και τους περιμένουμε ακόμα καλύτερους στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ο κόσμος έχει πλέον συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα και θα παίξει και η δική του παρουσία το ρόλο της στη συνέχεια.