Home TOP NEWS Να μην επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος…

Να μην επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος…


Δύσκολο για πολλούς λόγους είναι το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Ένας από αυτούς είναι και το γεγονός ότι έρχεται μετά από διακοπή και ευελπιστούμε αυτό να μην επηρεάσει την ομάδα.

Πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, η ομάδα μας αδυνατούσε να κερδίσει το αμέσως επόμενο παιχνίδι μετά τη διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής. Το συγκεκριμένο σκηνικό επαναλαμβανόταν σχεδόν κάθε φορά που είχαμε διακοπή στο πρωτάθλημα και η ΟΜΟΝΟΙΑ πετούσε συνεχώς βαθμούς. Τα παραδείγματα είναι πολλά τα τελευταία χρόνια και δεν θέλουμε να τα θυμόμαστε. Καλό είναι λοιπόν, η ομάδα μας να παραμείνει συγκεντρωμένη και να μην επηρεαστεί για τίποτε και για κανένα λόγο από τη διακοπή. Το φιλικό κόντρα στη Δόξα ήταν μια καλή επιλογή για να διατηρηθούν σε εγρήγορση οι «πράσινοι» και ελπίζουμε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να παρουσιάσουν το ίδιο καλό πρόσωπο, όπως στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Είπαμε και ξανά ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα είναι ένα πρώτο σοβαρό τεστ για την φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ και τα οφέλη από μια ενδεχόμενη νίκη θα είναι πολλά.