Home TOP NEWS Ότι έγινε έγινε την Κυριακή, τώρα πάμε ακόμα πιο δυνατά

Ότι έγινε έγινε την Κυριακή, τώρα πάμε ακόμα πιο δυνατά


Ότι ήτανε να πούμε και να γράψουμε για όσα έγινα την Κυριακή τα είπαμε και τα γράψαμε. Μας έπνιξε το αίσθημα της αδικίας για αυτά που ζήσαμε στην «Αρένα» ωστόσο πλέον κοιτάζουμε μπροστά.

Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα πλησιάζει και θα πρέπει όλοι μας να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να προσεγγίσουμε με απόλυτη νηφαλιότητα το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται. Αυτό θα πρέπει να ισχύσει στον απόλυτο βαθμό για τους ποδοσφαιριστές.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε ότι είναι ομάδα με μεγάλες δυνατότητες, ο κόσμος επίσης απέδειξε ότι είναι δίπλα της και την στηρίζει. Για εμάς δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στον αγώνα στο ΓΣΠ.

Περιμένουμε να δούμε μία ομάδα έτοιμη από όλες τις απόψεις και ένα ΓΣΠ ηφαίστειο, «πλημμυρισμένο» από χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ.

Είπαμε ξανά ότι τα αρνητικά συναισθήματα που νοιώσαμε το τελευταίο διήμερο θα πρέπει να τα γυρίσουμε σε θετικά και να εμφανιστούμε διψασμένοι για μία μεγάλη εμφάνιση στο γήπεδο και στην κερκίδα, περιμένοντας τον Απολλωνα για να γίνει το πρώτο μας θύμα σε ντέρμπι φέτος.