Home TOP NEWS Ποτέ ξανά τέτοια…

Ποτέ ξανά τέτοια…


Μετά και την συμφωνία για κοινή συναίνεση λύση του συμβολαίου με τον Λοέ, η ΟΜΟΝΟΙΑ κλείνει έτσι μια σειρά από αποδεσμεύσεις που ξεκίνησε από τον περασμένο Μάη. Με την ελπίδα φυσικά ότι αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία.

Η ομάδα μας «αναγκαστικά» και φέτος προχώρησε σε πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, για να διορθώσει τα κακώς κείμενα της περσινής σεζόν. Δυστυχώς αυτό το σκηνικό επαναλαμβάνεται εδώ και αρκετά χρόνια, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κάθεται στο τραπέζι συνομιλιών για λύση συμβολαίων με ποδοσφαιριστές που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Κάποιες φορές οι αποδεσμεύσεις γίνονται με ομαλό τρόπο, κάποιες άλλες όμως όχι και η ομάδα μας τρέχει και δεν φτάνει. Η ουσία όμως είναι ότι το όλο θέμα ξεκινάει από τον κακό προγραμματισμό στο ξεκίνημα της κάθε περιόδου και στο τέλος φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. Φέτος, θεωρητικά αλλά και πρακτικά, φαίνεται κάτι να αλλάζει με την ομάδα προγραμματισμού να έχει προχωρήσει σε ποιοτικές αλλά και ταυτόχρονα προσεκτικές επιλογές.

Ας ελπίσουμε ότι η χθεσινή αποδέσμευση του Λοέ να είναι και η τελευταία σε τέτοιες καταστάσεις και η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει σε μια σωστή πορεία καθώς πρέπει.