Home TOP NEWS Πρώτη μούρη ο Φράνσις, όμως ας μη λέμε ανακρίβειες

Πρώτη μούρη ο Φράνσις, όμως ας μη λέμε ανακρίβειες


Είναι ασφαλώς το πρόσωπο που συγκεντρώνει τα περισσότερα σχόλια από τον κόσμο ο Φράνσις Ουζόχο και δικαίως καθώς σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του. Έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα και αυτό με πέναλτι, έχοντας συμβάλει τα μέγιστα σε αυτές τις πρώτες επιτυχίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Και είναι αλήθεια πως οι αναφορές γύρω από το όνομα του, τις τελευταίες μέρες, έχουν να κάνουν με το τι θα χρειαστεί να γίνει από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να μπορέσει να τον κρατήσει και στο μέλλον στο ρόστερ της. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Τίποτα!

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε ως δανεικός από την Λα Κορούνια, δεν υπάρχει καμία ρήτρα για αγορά ούτε και option πάνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οπότε οτιδήποτε άλλο γράφεται για ποσά και διαδικασίες αποτελούν ανακρίβειες.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να απολαύσει την παρουσία αυτού του εκπληκτικού τερματοφύλακα στην ομάδα, για όσο κρατήσει, διότι το πιθανότερο είναι πως ο 20χρονος θα κάνει πολύ μεγάλη καριέρα και θα παίξει μπάλα σε πρωτοκλασάτο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.