Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ


Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην «Αρένα» (18:00, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πρόκειται για το πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν και η ομάδα μας καλείται να… αποδείξει.

Ελάχιστες έως καθόλου θα είναι οι αλλαγές που θα κάνει ο Χένινγκ Μπεργκ, συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Ο Φράνσις Ουζόχο είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λούφτνερ και Λανγκ. Επί ίσοις όροις διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας οι Περέϊρα και Μαυρίας, όπου αμφότεροι τα πήγαν περίφημα κόντρα σε Δόξα και Νέα Σαλαμίνα. Δίνουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Πορτογάλο, καθώς θα χρειαστούν πολλά τρεξίματα. Στο αριστερό άκρο έχει καπαρωμένη τη θέση ο Γιάν Λέσιακς.

Μεσαία Γραμμή

Εικάζουμε ότι οι δύο που θα βρεθούν στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Γκόμεθ και Κούσουλος, χωρίς να αποκλείεται φυσικά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Γκόμες, αφήνοντας στον πάγκο τον Κύπριο διεθνή. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μποτεάκ από δεξιά και Εζρά από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει λογικά ο Τιάγκο. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν πάντως και οι Χριστοφή και Ορτέγα.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και ελπίζουμε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, όπως και στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Μίκου, ο οποίος θα κληθεί να βοηθήσει από τον πάγκο.