Home TOP NEWS Συγκέντρωση… στα δικά μας

Συγκέντρωση… στα δικά μας


Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή η ομάδα μας στην «Αρένα», σε έναν αγώνα στον οποίο επιδίωξη μας θα είναι η νίκη. Όποια κι αν είναι η αγωνιστική κατάσταση στην ομάδα της Λάρνακας, εμείς πρέπει να βλέπουμε τα δικά μας και στο πως θα καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο.

Είπαμε και ξανά ότι πρόκειται για το πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν και η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να… αποδείξει. Είναι αντιληπτό από όλους ότι μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα και η δουλειά δεν είναι καθόλου εύκολη. Ειδικά σε μια τέτοια έδρα όπως το «ΑΕΚ Αρένα» όπου στατιστικά η ομάδα μας δεν τα πάει καθόλου καλά. Όλα αυτά όμως δεν πρέπει να επηρεάσουν σε κανένα βαθμό και οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν συγκεντρωμένοι. Όποια κι αν είναι τα δεδομένα, πρόκειται για ντέρμπι, παιχνίδια στα οποία οι νίκες δίνουν μεγάλη ώθηση και δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Για να μπούμε (ή να επιστρέψουμε) στο σωστό δρόμο που θέλουμε, σε κάθε αγώνα πρέπει να επιδιώκουμε μοναχά και μόνο τους τρεις βαθμούς, χωρίς να σκεφτόμαστε τον αντίπαλο.