Home TOP NEWS Συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι…

Συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι…


Εξαιρετική παρουσία είχε το απόγευμα της Κυριακής στην «Αρένα» ο Γιόρντι Γκόμεθ. Ο Ισπανός μέσος πέραν του γκολ που πέτυχε, πατούσε σχεδόν σε κάθε σημείο του γηπέδου και ήταν το «μυαλό» της ομάδας στη δημιουργία του παιχνιδιού της.

Ο Γκόμεθ πραγματοποιεί και φέτος πολύ καλές αποδόσεις, συνεχίζοντας από εκεί που έμεινε στη περσινή σεζόν. Η παρουσία του Ισπανού ήταν από τα λίγα θετικά της περσινής τραγικής χρονιάς, ενώ κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν το γεγονός ότι βγήκε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Στα πρώτα τρία παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν δείχνει να συνεχίζει στον ίδιο καλό ρυθμό, αφού είναι ένας σταθερός παίκτης που ξέρει που και πως να κινείται στον αγωνιστικό χώρο. Έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στο γήπεδο αφού βρίσκεται στο χώρο του κέντρου και είναι αυτός που οργανώνει την άμυνα και την επίθεση της ομάδας. Απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι και ένας χαρισματικός σκόρερ, αφού στο δεύτερο γκολ «μυρίστηκε» τη φάση και βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ας ελπίσουμε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής να συνεχίσει στον ίδιο εξαιρετικό ρυθμό, μιας και αποτελεί πλέον ένα πολύ σημαντικό γρανάζι για την ΟΜΟΝΟΙΑ.