Home TOP NEWS Τρομερός, για ακόμη μια φορά!

Τρομερός, για ακόμη μια φορά!


Άλλη μια καταπληκτική παρουσία κατέγραψε χθες βράδυ ο Φράνσις Ουζόχο. Ο Νιγηριανός πορτιέρο κατέβασε και πάλι τα ρολά, κρατώντας το πολύτιμο μηδέν πίσω και είχε τεράστια συνεισφορά στην πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μας.

Καταντήσαμε γραφικοί στο θέμα Ουζόχο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις, μας αναγκάζει συνεχώς να ασχολούμαστε μαζί του. Δεν είναι μόνο οι απίθανες αποκρούσεις που κάνει, αλλά κατά κύριο λόγο η ασφάλεια που εκπέμπει. Εκεί που τον χρειάζεται η ομάδα δηλώνει πάντοτε παρών, κατεβάζοντας κανονικά τα ρολά. Ακόμα και όταν γίνεται λάθος από την άμυνα, ο Ουζόχο είναι εκεί. Γενικώς παρουσιάζει μια σιγουριά σε ότι κάνει στον αγωνιστικό χώρο και η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να νιώθει άνετη.

Σε 4 παιχνίδια έχει δεχθεί 2 γκολ και αυτά από την άσπρη βούλα, ενώ απέκρουσε και το πέναλτι του Τρισκόφσκι την περασμένη εβδομάδα. Ο Ουζόχο είναι ένα τοίχος στην εστία της ομάδας και εμείς ευελπιστούμε να συνεχίσει για πολλές ακόμα εβδομάδες, να μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί του.