Home TOP NEWS Ανδρέας Δημητρίου για… κύπελλο, τερματοφύλακα και Ανόρθωση

Ανδρέας Δημητρίου για… κύπελλο, τερματοφύλακα και Ανόρθωση


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα sport-fm.com.cy έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέας Δημητρίου, στο περιθώρειο της κλήρωσης της πρώτης φάσης του κυπέλλου.

Μίλησε για το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφεύγει αγώνα στον Α’ γύρο του κυπέλλου...«Είναι θετικό το γεγονός ότι περάσαμε στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα καθώς οι αγώνες θα έρχονταν σε μία χρονική περίοδο που θα έχουμε σημαντικά παιχνίδια. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι αποφεύγουμε αυτή την επιβάρυνση ενώ αν και το παιχνίδι γινόταν εκτός έδρας ίσως να είχαμε και την ταλαιπωρία της μετακίνησης». 

Για τον τερματοφύλακα… «Λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα προκύψουν και οι επίσημες τοποθετήσεις.»

Ο Ανδρέας Δημητρίου αναφερόμενος στο επερχόμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση είπε… «Είναι θετικό το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι πάρα πολύ καλή. Πάμε για ένα παιχνίδι με κατάμεστες εξέδρες και μία καθαρά ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και αυτό θα είναι ότι καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές, για τις ομάδες αλλά και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Νοιώθουμε ότι το ποδόσφαιρο μας έχει ανάγκη από τέτοια παιχνίδια, τέτοιου επιπέδου σε γεμάτα γήπεδα. Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν όπως πρέπει και στο τέλος της ημέρας να μιλάμε για ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο μας. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ένα τέτοιο ντέρμπι είναι πάντοτε παιχνίδι τριπλής παραλλαγής».