Home TOP NEWS Από σήμερα στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Από σήμερα στην τελική ευθεία η προετοιμασία


Ποιος θα μας το έλεγε ότι θα παραχωρούσαμε τους παίκτες μας για να εκπροσωπήσουν τις Εθνικές τους ομάδες και δύο εξ’ αυτών δεν θα μπορούσαν να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Έχουμε πάντως αρχίσει να ξεπερνάμε το σοκ, ύστερα από τους τραυματισμούς των Ουζόχο και Παναγή και πλέον κοιτάμε μπροστά. Έρχεται μεγάλο ντέρμπι και για να μπορέσουμε να στοχεύσουμε στη νίκη θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο.

Από σήμερα θα υπάρξει απαρτία στο Γέρι και ο Χένινγκ Μπεργκ θα αρχίσει ουσιαστικά τον σχεδιασμό του για τον αγώνα της Κυριακής με την Ανόρθωση.

Είναι σίγουρο ότι ο Νορβηγός θα κάνει αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει εάν ο Βίτορ Γκόμες είναι απολύτως καλά ώστε να μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια στο Παπαδόπουλος ενώ φαίνεται ότι το πρόβλημα που αποκόμισε ο Ορτέγκα στο φιλικό με την Ξυλοτύμπου δεν θα τον κρατήσει εκτός. Δεδομένη η απουσία Μίκου.

Χθες ο Κυριακίδης δεν αγωνίστηκε με την Εθνική ελπίδων και αυτές τις μέρες θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον νεαρό τερματοφύλακα καθώς είναι πιθανό να είναι βασικός στην Λάρνακα.