Home TOP NEWS Χαίρεσαι να τον βλέπεις να τα δίνει όλα…

Χαίρεσαι να τον βλέπεις να τα δίνει όλα…


Ο Χάρης Μαυρίας ήρθε πέρυσι τον Γενάρη στην ομάδα ως επιλογή του Γιάννη Αναστασίου για να καλύψει μία θέση στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Η αλήθεια είναι πως στο διάστημα της παρουσίας του στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, δεν θα μπορούσε άλλωστε όντας μέλος μίας ομάδας η οποία σε κούραζε να την παρακολουθήσεις.

Η παραμονή του στην ομάδα ήταν δεδομένη προτού αρχίσει ο προγραμματισμός, παρά το γεγονός ότι ο Αναστασίου έφυγε και παρά το γεγονός ότι υπήρχε ένας μικρός δισταγμός από μερίδα οπαδών για την αξία του Χάρη Μαυρία.

Μάλιστα μετά τη φυγή και του Κολοβού, με τον οποίο ήρθαν μαζί στην ομάδα, πολλοί θεώρησαν ότι και ο Χάρης θα έθετε ως στόχο να αποχωρήσει. Περί τα τέλη της μεταγραφική περιόδου δημοσιεύματα έκαναν λόγω για αποχώρηση του για τον Παναθηναϊκό.

Είμαστε σήμερα 5 αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Χάρης Μαυρίας καταφέρνει με το σπαθί του να γίνει ένας πολύ αγαπητός ποδοσφαιριστής καθώς η πολύ μεγάλη του προσπάθεια στο γήπεδο, το πάθος που βγάζει, οι εξαιρετικές του παρουσίες και βεβαίως η αποδεδειγμένη πλέον ποδοσφαιρική του αξία έχουν εκτιμηθεί από τον κόσμο ο οποίος χαίρεται να τον βλέπει να τα δίνει όλα στους αγώνες.

Προχτές με την Πάφο ήταν συγκινητικός. Όταν όλη η ομάδα έδειχνε να «βουλιάζει» ήταν ίσως ο μοναδικός που προσπαθούσε μέχρι το τέλος να δώσει στους υπολοίπους ώθηση.

Ο Μαυρίας έχει γίνει με το σπαθί του βασικός και αναντικατάστατος στην ΟΜΟΝΟΙΑ, κέρδισε την εκτίμηση όλων μας και μπράβο του!!!