Home TOP NEWS Δεν ήταν εύκολο…

Δεν ήταν εύκολο…


Προ ημερών του ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση, κάναμε αναφορά στο γεγονός ότι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ την… βρίσκει απέναντι στην ομάδα της Αμμοχώστου. Στο χθεσινό παιχνίδι ο Άγγλος επιθετικός δεν έκανε αισθητή την παρουσία του κι αυτό οφείλεται κυρίως στο δύσκολο έργο που είχε, απέναντι σε ένα πολύ ψηλό και καλό αμυντικό δίδυμο.

Η άποψη μας είναι ότι θεωρούμε υπερβολικό να γίνεται κριτική στον Ματ για την απόδοση του στο χθεσινό ντέρμπι. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον ίδιο, να τα βάλει κόντρα σε δύο αμυντικούς που έδειξαν να έχουν χημεία μεταξύ τους, σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και ότι είναι αλάνθαστοι στο ψηλό παιχνίδι. Ο Άγγλος επιθετικός της ομάδας «κλείστηκε» καλά από το αμυντικό δίδυμο της Ανόρθωσης, γι’ αυτό και δεν φάνηκε αρκετά στο χθεσινό ντέρμπι. Έτυχε διπλού και καλού μαρκαρίσματος και δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα. Άλλωστε δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να τα κάνει όλα, γι’ αυτό και δεν πρέπει να τον στήσουμε στον τοίχο στο πρώτο μέτριο του παιχνίδι.

Παρά τη χθεσινή απόδοση, ο Ματ δείχνει να βρήκε φέτος ξανά τον παλιό καλό του εαυτό και οφείλουμε να του το πιστώσουμε. Ας ελπίσουμε να επιστρέψει άμεσα και στα τέρματα, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό.