Home TOP NEWS Δουλεύει στα σημεία που χρήζουν βελτίωσης και κάνει τον σχεδιασμό του

Δουλεύει στα σημεία που χρήζουν βελτίωσης και κάνει τον σχεδιασμό του


Η καλή παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑ στην Λάρνακα την περασμένη Κυριακή δεν συνδυάστηκε με νίκη.  Ο Μπεργκ κράτησε αυτή την καλή προσπάθεια που έκανε η ομάδα του, είδε τα θετικά και δουλεύει αυτή την εβδομάδα σε κάποια σημεία τα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βελτιώσει.

Ήταν πάντως καλό το γεγονός ότι η ομάδα δεν «ξεφούσκωσε» στα τελευταία στάδια του παιχνιδιού, όπως είχε γίνει στα προηγούμενα ματς. Φαίνεται ότι σταδιακά αυξάνονται και οι αντοχές της ομάδας και αυτό είναι πολύ καλό. Είμαστε ακόμα στην αρχή και η ομάδα δείχνει ακόμη να ανεβαίνει και να έχει περιθώρια για να γίνεται ολοένα και καλύτερη σε όλους τους τομείς.

Δεν αποκλείεται, ο Χένινγκ Μπεργκ να διατηρήσει την ίδια εντεκάδα όπως και στον αγώνα με την Ανόρθωση. Ο μοναδικός που διεκδικεί με τις περισσότερες αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα είναι ο Βίτορ Γκόμες ο οποίος μάλλον προλαβαίνει τον αγώνα.

Η προετοιμασία έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία, απομένουν μόλις δύο προπονήσεις πριν από το παιχνίδι και ο προπονητής έχει ήδη αρχίσει να κάνει τον σχεδιασμό του για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα παραταχθεί το βράδυ της Παρασκευής στο ΓΣΠ.