Home TOP NEWS Είναι απλά… τρομερός!

Είναι απλά… τρομερός!


Ήταν η πρώτη μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το περασμένο καλοκαίρι ο Τιάγκο Σάντος Φερέιρα. Μπορεί να μην ήταν αυτός που ανακοινώθηκε πρώτος ωστόσο είχε συμφωνήσει με την ομάδα και ανακοινώθηκε αρκετές μέρες αργότερα.

Ο Βραζιλιάνος είχε δείξει τις δυνατότητες του στην Νέα Σαλαμίνα πέρσι ωστόσο στο άκουσμα της επιλογής του, από την ομάδα προγραμματισμού, είναι αλήθεια πως κανείς δεν ενθουσιάστηκε και την ίδια στιγμή όλοι θεωρήσαμε πως ο Τιάγκο έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ απλά για να αποτελέσει μία καλή επιλογή από τον πάγκο.

Κι όμως, σήμερα ο Βραζιλιάνος είναι βασικός και αναντικατάστατος, δεν έχει χάσει λεπτό σε αυτό το πρώτο διάστημα του πρωταθλήματος και είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σχεδόν όλες οι επιθετικές προσπάθειες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περνάνε από τα πόδια του, έχει εξαιρετική συνεργασία με τους συμπαίκτες του, έχει σκοράρει, έχει δώσει ασίστ και γενικότερα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος έως τώρα.

Ο Τιάγκο Σάντος Φερέιρα στα 32 του χρόνια αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση μεσοεπιθετικά για τον Χένιγνκ Μπεργκ και έχει κάνει όλο τον κόσμο να συζητάει για αυτόν.