Home TOP NEWS Ευκαιρία αλλά και πρόκληση για τον Κυριακίδη

Ευκαιρία αλλά και πρόκληση για τον Κυριακίδη


Ο 20χρονος τερματοφύλακας αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Άρη Λεμεσού και εντάχθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να αποτελέσει την τρίτη επιλογή για τον «άσσο», πίσω από τους Παναγή και Ουζόχο.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο διεθνής με την Εθνική Κύπρου u21 θα κάνει μάλλον την ερχόμενη Κυριακή το επίσημο ντεμπούτο του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Απέναντι στην Ανόρθωση θα κληθεί κατά πάσα πιθανότητα να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας μας και θα πρέπει να είναι αγωνιστικά και κυρίως ψυχολογικά έτοιμος για αυτή τη μεγάλη πρόκληση που του παρουσιάζεται από το πουθενά.

Είδαμε τον Κυριακίδη σε κάποια φιλικά παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, αυτοπεποίθηση και είχε θετική ανταπόκριση. Βέβαια άλλο φιλικά και άλλο επίσημα παιχνίδια, πόσο μάλλον ένα ντέρμπι όπως αυτό που έρχεται.

Είναι πολλές πάντως οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπήκαν λόγω συγκυριών να αγωνιστούν, διακρίθηκαν και καθιερώθηκαν.

Μία τέτοια περίπτωση θυμίζουμε είναι και ο Κωνσταντίνος Παναγή ο οποίος άρχισε να παίζει βασικός και να καθιερώνεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφήνοντας πίσω του τους Μορέιρα και Γιωργαλλίδη που ήταν στο ρόστερ τότε.

Αυτές τις μέρες ο Κυριακίδης απουσιάζει με την Εθνική η οποία δίνει αγώνα αύριο απέναντι στην Λευκορωσία. Το Σάββατο έφυγε για λίγο από την αποστολή της Εθνικής και έπαιξε στο φιλικό με την Ξυλοτύμπου και θα πρέπει να πούμε ότι ήταν αρκετά καλός.