Home TOP NEWS Η εναλλακτική στην απουσία Μίκου

Η εναλλακτική στην απουσία Μίκου


Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητα πότε θα μπορέσει ξανά ο Μίκου να πατήσει γήπεδο σε επίσημο παιχνίδι. Η ενημέρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χθες έκανε λόγο για αποχή του για 4-6 εβδομάδες. Σαφώς ο χρόνος επαναφοράς του σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό θα είναι μεγαλύτερος έτσι ο Μπεργκ θα πρέπει να αρχίσει να στρέφει το βλέμμα στη λύση του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορέσει να πλαισιώσει/αντικαταστήσει όταν χρειαστεί, μέσα στο διάστημα της απουσία Μίκου, τον Ματ στην επίθεση.

Καθαρόαιμος επιθετικός στο ρόστερ είναι μονάχα ο Ανδρόνικος Κακουλλής ο οποίος μάλιστα έπαιξε 20 και πλέον λεπτά στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, αγωνιζόμενος ωστόσο στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο νεαρός, ο οποίος μπήκε από πέρσι στην πρώτη ομάδα, είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος σκόραρε ακατάπαυστα στους αγώνες που έπαιξε στο παρελθόν με την ομάδα των νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έχει στο αίμα του την τέχνη του γκολ. Η απουσία Μίκου ενδεχομένως να αποτελέσει γι’ αυτόν την μεγάλη ευκαιρία να παίξει ξανά στη θέση την οποία γνωρίζει καλύτερα.

Άλλωστε τέτοια παραδείγματα, ποδοσφαιριστών δηλαδή που μπήκαν λόγω συγκυριών στο γήπεδο και διακρίθηκαν, υπάρχουν πολλά.